top of page
cesar.png

Wat doen we?

The Digital Platform is een omnichannel branding, marketing- en strategiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het afstemmen van hun marketing- en groeidoelstellingen over digitale en traditionele marketingkanalen.

 

Ons creatief digital agency staat garant voor een ijzersterke online branding. 

Wij geven u de tools om uw bedrijf digitaal te laten groeien. 

Het Probleem?

Betekenisvolle resultaten vereisen een groot aantal vaardigheden.

De Symptomen

U begrijpt de technologische hulpmiddelen die u ter beschikking staan niet

U hebt moeite om te bepalen welke e-mailmarketingdienst, CRM, websiteplatform, analyseplatform, advertentieservice, enz. het meest geschikt is voor uw behoeften. En dan wilt u weten hoe u die tools het beste kunt gebruiken. Wij kunnen u helpen.

U begrijpt uw prestaties of analytics niet

Bent u in de war over wat uw analyses u vertellen? Weet u niet zeker of u daadwerkelijk goed presteert op verschillende platforms of wat goed converteert en wat niet? Wij kunnen u helpen uw gegevens te decoderen.

U hebt een groot doel of lancering op komst
en weet niet waar te beginnen

Gaat u een nieuw programma, merk, product of initiatief lanceren? Wij kunnen u helpen een omnichannelstrategie te creëren en uit te voeren om uw doelstellingen te bereiken.

U weet niet waar u zich op moet richten voor groei

De groeimogelijkheden, vooral op digitaal gebied, kunnen oneindig en overweldigend aanvoelen. Wij kunnen u helpen bepalen hoe u uw tijd en kapitaal kunt besteden aan de meest vruchtbare activiteiten voor uw specifieke doelstellingen.

U weet niet of u voldoet aan de benchmarks voor de sector...

Is het u niet duidelijk waar u staat in vergelijking met andere entiteiten in de markt? Wij kunnen u helpen erachter te komen hoe uw prestatiecijfers zich vertalen naar uw bedrijfstak en de belangrijkste aanwijzingen identificeren om u te helpen verbeteren.

Definieer uw belangrijkste indicators en rol
een strategie uit om te groeien.

Onze oplossing

Bij The Digital Platform hebben we uitgebreide ervaring met het helpen van bedrijven en organisaties zoals de uwe om hun doelstellingen te bereiken.

We beginnen met het bekijken van de huidige inspanningen van uw organisatie en het concurrerende landschap waarin u zich bevindt om een strategie te bepalen waarmee u het beste vooruit kunt komen met duurzame groei. Vervolgens kunnen we dat plan in actie brengen met ons technisch geschoolde team in samenwerking met uw team.

Wij bieden aan

Oplossingen op maat, gemaakt om aan uw
specifieke behoeften te voldoen

End-to-end creatief,
technologisch en strategisch
managementteam

Resultaten gemeten door
nauwkeurige prestaties en
opbrengstgerichte meetgegevens

Rebel

For

Onze waarden

- Make the internet work for you

Your

The Digital Platform bekijkt met unieke blik hoe
uw digitale aanwezigheid te optimaliseren.

Een sterk merk creëren vraagt de nodige expertise en de juiste branding. Samen gaan we op zoek naar een krachtige stijl die jouw merk waarde geeft. 

.

The Digital Platform
CONTENT & WEB CREATIVE

Cause

cesar3.png
anna.png

Take07

The Digital Platform is een dynamisch en creatief team onder de enthousiaste drive van Anna. Die heeft tonnen ervaring en kennis die ervoor zorgen dat websites niet enkel mooie plaatjes zijn, maar ook een krachtige motor hebben. Zo scoor je beter op search engines en genereer je leads. Simple way to succes!

—  Cédric J.

bottom of page