top of page

Bio Bakkerij De Trog

Bio Bakkerij De Trog

Bio Bakkerij De Trog

Bio Bakkerij De Trog

Eind jaren 1970 startte het bedrijf als "Volkorenbakkerij De Trog" in Brugge. In de jaren 90 werd de bakkerij overgenomen. Begin de jaren 2000 kwamen “De Trog" en "Delisol" samen in een nieuw bedrijf Food Associates Group. Door de sterke groei en het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden verhuisde de bakkerij naar Ieper. In 2007 werd het bedrijf verdubbeld in oppervlakte en sindsdien breidt het jaar na jaar verder uit. Het mocht intussen meerdere sector onderscheidingen achter haar naam noteren. Met een jaarlijkse groei van zo'n 10 tot 25% groeide De Trog uit tot de grootste - en enige co2 neutrale - biobakkerij van Europa.

Bio Bakkerij De Trog

let's talk

Services

Digital Strategy
Social Media Management
Online Advertising

Bio Bakkerij De Trog

contact

bottom of page